3 мая 2007 г., 23:51

Чаках те 

  Поэзия
557 0 0
Чаках те в дъждовните дни
при мен да дойдеш,
капките студени от лицето ми да изтриеш.

Чаках те в тъмните нощи,
при мен да дойдеш,
изгасналия огън да запалиш,
да върнеш светлината в деня ми.

Чаках те в мечтите си бели
при мен да дойдеш,
като призрачен топъл вятър
косите мида развееш.

Чаках те в сънищата си мрачни
при мен да дойдеш,
да ме целунеш нежно,
от самотата да ме спасиш.

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??