28 мар. 2012 г., 14:44

Чаках те 

  Поэзия » Любовная
761 0 3

Чаках те да дойдеш в нощта,

седнала на пейка под светлините на града.

Представях си твоето лице,

чисто и невинно, като на дете.

 

Мечтаех да ме обгърнеш в своите ръце

и да чуя ритъма на твоето сърце.

Исках да вървим двама с теб към своята мечта,

водени от това божествено чувство любовта.

 

Но ти така и не дойде при мен.

Нощта или някой друг те хвана в плен?

Изведнъж нахлу в душата ми вятърът студен

от напразните надежди по теб породен.

 

И отново почувствах се толкова сама,

а от очите ми отрони се мъничка сълза...

© Ванс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??