Не искам да търся очите ти в друга
Гледах дълго не видях такива
Не искам да търся ръцете ти в друга
Докоснах ги много - не намерих
Не искам да търся лицето ти в друга
Срещнах достатъчно няма такова
Не искам да търся сълзите ти в друга
Изплакаха душите си много пред мен
Не искам да търся доброто в друга
Те просто не знаят какво е добро
Не искам да търся и лошото в друга
Защото твоето лошо е добро
Аз искам всичко твое да имам
И очи и ръце и лице,
И сълзи и добро и лошо
И чакам с нетърпение момента
В който ще те видя отново
Чакам с нетърпение мига
В който ще те целуна отново
Чакам с нетърпение деня
В който ще бъдеш завинаги до мен...
© Любо Все права защищены