5.06.2008 г., 9:31 ч.

чакам... 

  Поезия
674 0 1
 

Не искам да търся очите ти в друга

Гледах дълго не видях такива

Не искам да търся ръцете ти в друга

Докоснах ги много - не намерих

Не искам да търся лицето ти в друга

Срещнах достатъчно няма такова

Не искам да търся сълзите ти в друга

Изплакаха душите си много пред мен

Не искам да търся доброто в друга

Те просто не знаят какво е добро

Не искам да търся и лошото в друга

Защото твоето лошо е добро

Аз искам всичко твое да имам

И очи и ръце и лице,

И сълзи и добро и лошо

И чакам с нетърпение момента

В който ще те видя отново

Чакам с нетърпение мига

В който ще те целуна отново

Чакам с нетърпение деня

В който ще бъдеш завинаги до мен...

© Любо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??