1 сент. 2017 г., 18:19

Чакам те 

  Поэзия » Любовная
381 0 0

Чакам те 
С.Л.

 

Ще те чакам пак.
Когато мрак ни покосява
и глухота градът опиянява.
Ще чакам пак,
в нощта точно до врата.
Ще чакам пак,
сам изгубен в самотата.

© Spas luchev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??