14 июл. 2007 г., 12:06

ЧАНОВЕ МЕ БУДЯТ 

  Поэзия
584 0 4
Чанове ме будят и звънят,
с ясен звън похлопват вън.
Бързат стада, без да спрат,
нов ден иде, ставайте от сън!

А навън дошла е пролет,
птици носят се от клон на клон.
Чанове звънят, овчар се моли,
с хрисим и прегракнал глас.

Всеки има свои пътища
и носи във сърце си своя чан!
Всеки води ежедневна битка
и без да знае, дава своя дан!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??