Мартенски сняг - нищо фатално.
Бяло за цвят. Леко сакрално.
Трупа, вали, клюмват дървета.
Страшно боли в свят без лалета.
Истински мраз. Люлякът страда.
Вия на глас. Няма пощада.
Глътка кафе - черно, без захар.
Идваш. Добре. Сменям чаршафа.
Спира Порше - Вече сме близко.
Вадя шише. Сипвам уиски.
Пролетен тост. Пием до дъно.
Ти си на пост. Вдигаме кръвно.
Давам пари. Ти... не ги взимаш.
Чао до скив! Става пак зима.
Юри
Йовев
Март
2021 г.
© Yuri Yovev Все права защищены