27 апр. 2011 г., 10:43

Чарът на живота 

  Поэзия » Любовная
540 0 6

                 ЧАРЪТ НА ЖИВОТА

 

Усещам с радост и наслада

             ласката на слънцето над мен.

КОГАТО

                           ТИ СИ

                                                     С МЕН!

Изпитвам бодро настроение

            от полъха на бриза освежен.

КОГАТО

                          ТИ СИ

                                                   С МЕН!

Потъвам в мекотата на водата,

           от нежността ù съм опиянен.

КОГАТО

                         ТИ СИ

                                                  С МЕН!

И търся Чара на Живота

          под Слънцето,

                       във Въздуха

                                      и във Водата.

И с тях политам Окрилен!

Във тях намирам Чара на Живота.

НО САМО

                       АКО ТИ СИ

                                                 С МЕН!

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??