Кафето допивам, заровена в стихове
и думи се вливат в душата замислена.
Блажени слова сетивата погалват,
вълнения свидни очите ми радват.
Красиви творения жадно отпивам,
подслаждат отново кафето горчиво.
Един след друг и дъх не ми стига,
безпирно от тях във сърцето доливам.
© Весела Йотова Все права защищены