Feb 16, 2010, 10:17 AM

Чаша стихове 

  Poetry » Other
758 0 0

Кафето допивам, заровена в стихове

и думи се вливат в душата замислена.

Блажени слова сетивата погалват,

вълнения свидни очите ми радват.

 

Красиви творения жадно отпивам,

подслаждат отново кафето горчиво.

Един след друг и дъх не ми стига,

безпирно от тях във сърцето доливам.

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??