30 мая 2011 г., 00:14

Чашата 

  Поэзия » Философская
357 0 1

Чашата на спасението
се излива

в живота ми.
Днес
и сега.
Всеки миг е
изпълнен с учудване,
с ликуването
на жадния,
открил извора
в тъмното,
вкусил от мистичната
жива вода.
Искаш да знаеш,
искаш да имаш?
Искаш да вярваш?
Пий!
Чашата на спасението
се излива в живота ни.
Днес.
Сега.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??