22 мая 2007 г., 12:36

Часовник 

  Поэзия
469 0 0
Тик-так, тук-так!
В тишината старият часовник
пее своята заглъхнала песен.
Времето бавно, бавно отлита
и наближава сетния час
на моя живот отнесен...
А щурецът отвън ме изпраща
надалеч от мрака и живота ми нелесен.
Ето я светлината на трамвая,
която ще ме отведе в рая.
Тик-так, тик-так!
"Сбогом" Ви казвам
в този късен нощен час.

© Калио Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??