18 июл. 2017 г., 13:26

Часовникът 

  Поэзия
275 0 0

Часовникът
С.Л.

Отеква в мъглата
металният звук.
Като сестрите мойри,
но времето коват.
Стоманени ленти,
стрелки, часове.
Ден, нощ, и векове.
Закони навеки
те пак ще броят.
И ще нареждат,
и ще кънтят.

© Spas luchev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??