1 июн. 2008 г., 19:05

Часовникът на Безвремието... 

  Поэзия » Любовная
957 0 20

 

Часовникът на Безвремието...

 

Детето палаво,

прикрито

във гръдта ми,

унесено

в играта счупи

препускащия часовник

на Времето!

Отчаяно заплаках...

Щях да закъснея

да те посрещна

на нашата гара

за двама...

Но феята на Милостта

сълзите ми

превърна в песъчинки,

които Любовта

с любов събра

и подари

на безръкия

часовник на Безвремието...

И накрая

го подари на нас!

За сватбен подарък...

За да имаме

цялото Време

на света!...

За да не се обичаме! ! !

Временно...

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??