26 мая 2006 г., 12:08

Частица меланхолия 

  Поэзия
776 0 1
Тръгваш и оставяш ме сама със
света!
Да скитам, да търся...
докато сълзите ми изтичат...
Тръгваш!
И глухото " Обичам те!"
потъва някъде из вечността...
Безжалостна, но красива - 
прегръщам
частица меланхолия,
защото делникът ми без тебе е такъв -
частица меланхолия!
Сивотата на живота е моята
приказка -
започна я, а друг ще я довърши...
Върви, назад не се обръщай!
Вече всичко свърши...
Частица меланхолия -
това е моята съдба,
а все се молех твоят път да
споделя!

© Васи Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??