12 янв. 2010 г., 12:43

Черен ангел 

  Поэзия » Другая
1102 0 3

Ще скрия болезнените чувства

и опората тъй нужна ще стана.

Само нощем тихо ще проплаквам

под булото на тъжната забрава.

Денем - хладна и непоколебима,

нощем - преживявайки всички болки от деня,

ще бъда винаги за вас, където трябва,

а след залез... скрита -  ще скърбя. 

С крилете на черен ангел се покривам

вечно над вас да мога да бдя.

Сутрин мила и любяща ще долитам,

а вечер отново безпътна

със самотата ще полетя.

© Калпазанче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??