Животът ми е черен кон с красиво име.
Животът ми е черен кон.
Понякога в тишината дочувам неговият тропот.
Оттеква неговият зов.
Съзирам силуета му понякога.
Сънувам.
Сънувам го понякога.
Животът ми е черен кон с красиво име.
Наречи го както си решиш.
За мен е Свобода.
За друг е Вихър.
За трети Ярост.
За четвърти - Ураган.
Животът ми е черен кон с красиво име.
И няма господар.
Лети където си поиска.
Препуска. Бяга.
Неуморен.
Животът ми е непокорен черен кон.
Животът ми е черен кон.
А аз съм меч пробол ме от главата до петите.
И няма Ад и няма Рай за нас.
Препускам с черен кон с красиво име.
© Svetoslav Vasilev Все права защищены