25 авг. 2007 г., 14:24

ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ 

  Поэзия
452 0 3

                 ВЕТРЕЦ  ТИХО  КОСИТЕ  ПОВЯВА
                 И  СЛЪНЦЕ  НИ  ГАЛИ ЩАСТЛИВО...
                 ЗЕЛЕНЕЕ, ЗЕЛЕНЕЕ ВСИЧКО КРАЙ МЕН,
                 ВСЯКО  КЛОНЧЕ  И СТРЪКЧЕ  ЖИВО.

                 ЧЕРЕШОВИЯТ    ЦВЯТ    УХАЕ
                  И  ЗА  ТЕБЕ    ТИХО  ПОПИТА,
                  НА  ПТИЧА ПЕСЕН  СЕ МЕЧТАЕ
                  И  С  ВЯТЪРА  ЛЕСНО  ОТЛИТА...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??