16 сент. 2009 г., 09:11

Черни шоколадови очи 

  Поэзия » Любовная
730 0 5

Дали защото
черен шоколад
са твоите очи
и с топлината си
го разтопяваш върху мене,
или защото ласкави,
ръцете ти
едва-едва
докосват ме
смутени,
или понеже
твоите коси
със летен аромат
целуват раменете ми,
а в погледа ти
слънцето блести
до белоснежност,

така се влюбих,
Слънчево момче!

Ще стигнат ли
до края дните ми
да се загубя
и намеря
в твойта нежност!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??