21 авг. 2008 г., 06:51

Черни звезди 

  Поэзия » Другая
987 0 10
 
    • Прашни пътища.
    •                  Смешни надежди.
    • Думи разголени.
    •                  Спомени. Нежност.
    • Вятърът с болка
    •                   просъсква в улуците.
    • Сам си и плюеш
    •                   по своята скука.
    • Черни звезди
    •                   и любов неразбрана.
    • Прашни предмети
    •                   и прашни тавани.
    • Пясък в устата.
    •                    Пясък в очите.
    • Падат във черното,
    •                    черни звездите.

© Ивайло Цанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??