12 июн. 2012 г., 23:41

Черно и бяло 

  Поэзия » Любовная
698 0 1

Черно и  бяло

 

Ела, да пием заедно кафе -

кафе със аромата на душата ти,

със блясъка на влюбени очи,

в което сякаш вплели сме сърцата  си.

Кафе от черни, кехлибарени зърна,

с ухание на утрин свежа,

със трепета на пеперудени крила,

събуждащо вулкан копнежен.

Кафе, събрало звездните искри на огън,

скрит във крехката му нежност.

Ела, да пием заедно кафе

и черното кафе да ни опие...

А после да е приказен и бял денят

и бяла да е нощната магия!

 

© Таня Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??