12 мая 2007 г., 12:18

Черно от Цикъл "Цветове" 

  Поэзия
610 0 8


  Угар черна,
  плодородна.
  Робска участ. Родна.

  Черен гарван.
  И предчувствие.
  Бесило. Слава. И безсмъртие.

  Черен плик.
  И вести кратки.
  Черни майчини забрадки.

  Черен ден.
  И черен миг.
  Болест. Смърт. И вик.

  Черни мисли.
  Зли езици.
  Черни думи.
  Мъртви птици.

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??