3 июн. 2020 г., 06:41

Черно-розов стих. 

  Поэзия » Свободный стих
1395 4 0

 

Не давай да ме посещава Самотата,
залости врата и я прогони.
Аз за нея време нямам,
ала за теб ще имам винаги.

 

Нека черните ми мисли порозовеят,
нека вместо въглени станат на цветя.
Ветрове от спомени в главата ми вилнеят
и остават с мен за през нощта.

 

И нека вместо стихове, съдбата си да пиша
и да я напиша с яркорозов цвят.
Ще мога ли тъгата да отпиша
от този сиво-черен мъчен свят?

© Фатиме Шахин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??