Jun 3, 2020, 6:41 AM

Черно-розов стих. 

  Poetry » Free verse
1124 4 1

 

Не давай да ме посещава Самотата,
залости врата и я прогони.
Аз за нея време нямам,
ала за теб ще имам винаги.

 

Нека черните ми мисли порозовеят,
нека вместо въглени станат на цветя.
Ветрове от спомени в главата ми вилнеят
и остават с мен за през нощта.

 

И нека вместо стихове, съдбата си да пиша
и да я напиша с яркорозов цвят.
Ще мога ли тъгата да отпиша
от този сиво-черен мъчен свят?

© Фатиме Шахин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??