***
Една бяла стая без хазяин
и вътре масичка и стол,
и куче нямо да не лае,
до него купичка със сол.
И пердета, но с дупки -
да пропуска тъжните лъчи,
и печка, и кашонче с черупки,
и момиче на картина без очи.
23:10ч
19.07.08г
© Надежда Все права защищены
Това трябва да сме го научили още в 1-ви клас )
От мен 6!