30 ene 2009, 12:17

Черноглед 

  Poesía
556 0 3

***

Една бяла стая без хазяин

и вътре масичка и стол,

и куче нямо да не лае,

до него купичка със сол.


И пердета, но с дупки -

да пропуска тъжните лъчи,

и печка, и кашонче с черупки,

и момиче на картина без очи.


                                    23:10ч

                                    19.07.08г

© Надежда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??