24 мая 2015 г., 11:16  

Честит 24 май! 

  Поэзия » Гражданская
404 0 2

24 май е днес, българино, празнувай,

напук че тук бездуховност царува!

Светъл празник на знанието е днес,

но малцина към наука имат интерес.

Чалгата, а не книгата в България е на мода -

фалшив кумир в държавата на октопода!

Ерудираният по-добре в света се ориентира,

затова по-лесно важните неща тук намира.

Ний сме дали писмо и на други народи,

нека с това постижение да бъдем горди!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??