8 мар. 2009 г., 00:02

Честит празник 

  Поэзия » Гражданская
870 0 5

        Ч е с т и т   п р а з н и к

                   

 

Еее, хеей!

Дамите от Сайта!

Приемете нашите мъжки,

Осмомартенски привети!

Засега във виртуалното пространство,

а довечера реално от някой друг,

може да не е измежду поетите.

Господа мъжете -

как за поздрав ще се построим?

По височина, по хубост,

По талант, по възраст,

Или по най-голямо чувство за любов?

Аха, тези най-накрая нека да останат!

Защото те, ако започнат,

другите дълго на опашката ще виснат.

А сега, ЖЕНИТЕ –

какво ли да ви пожелаем?

ТАЛАНТ?

Та вие сте толкоз талантливи!

КРАСОТА?

Та вие до една сте много красиви!

ДОБРИНА?

Но като ви гледаме – вие всички

сте толкоз мили и добрички!

ОСТАВА -

живот и здраве да ви пожелаем,

любов до късни старини,

(не я изпускайте на младини).

И пишете, пишете, пишете!

От вас очакваме само хубави куплети!

 

 

© Асен Стефанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??