Ч е с т и т п р а з н и к
Еее, хеей!
Дамите от Сайта!
Приемете нашите мъжки,
Осмомартенски привети!
Засега във виртуалното пространство,
а довечера реално от някой друг,
може да не е измежду поетите.
Господа мъжете -
как за поздрав ще се построим?
По височина, по хубост,
По талант, по възраст,
Или по най-голямо чувство за любов?
Аха, тези най-накрая нека да останат!
Защото те, ако започнат,
другите дълго на опашката ще виснат.
А сега, ЖЕНИТЕ –
какво ли да ви пожелаем?
ТАЛАНТ?
Та вие сте толкоз талантливи!
КРАСОТА?
Та вие до една сте много красиви!
ДОБРИНА?
Но като ви гледаме – вие всички
сте толкоз мили и добрички!
ОСТАВА -
живот и здраве да ви пожелаем,
любов до късни старини,
(не я изпускайте на младини).
И пишете, пишете, пишете!
От вас очакваме само хубави куплети!
© Асен Стефанов All rights reserved.