7 янв. 2011 г., 23:32

Честит празник 

  Поэзия » Другая
612 0 0

НаСвети Иван

със знака кръстен

с любов и вяра

ти си кръстен.

А надеждата

във всички ни остава

с името

           животът ти

добър да става.

 

Честит Имен Ден!

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??