7.01.2011 г., 23:32 ч.

Честит празник 

  Поезия » Друга
617 0 0

НаСвети Иван

със знака кръстен

с любов и вяра

ти си кръстен.

А надеждата

във всички ни остава

с името

           животът ти

добър да става.

 

Честит Имен Ден!

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??