7 ene 2011, 23:32

Честит празник 

  Poesía » Otra
618 0 0

НаСвети Иван

със знака кръстен

с любов и вяра

ти си кръстен.

А надеждата

във всички ни остава

с името

           животът ти

добър да става.

 

Честит Имен Ден!

© Харита Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??