14 февр. 2019 г., 13:20

Честит празник, мила! 

  Поэзия » Любовная
270 1 0

На празника не ще те видя аз,

зима вън и в душа мраз.

Вятърът минорно пее,

в болка сърце тлее.

Слана попари кокиче,

когато далеч си ти, момиче!

Душата ми недей мъчи,

за тебе тя жадува, за лъчи!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??