Feb 14, 2019, 1:20 PM

Честит празник, мила! 

  Poetry » Love
271 1 0

На празника не ще те видя аз,

зима вън и в душа мраз.

Вятърът минорно пее,

в болка сърце тлее.

Слана попари кокиче,

когато далеч си ти, момиче!

Душата ми недей мъчи,

за тебе тя жадува, за лъчи!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??