7 мая 2006 г., 01:50

Честит празник на всички празнуващи 

  Поэзия
899 0 1
Когато кажеш "ЗДРАСТИ",
когато казваш ЧАО"
Едно е името-едничък сал
Еднин си ти и ти си всичко
Милиони като теб, а ти си коренно различен
Милиони като теб а ти си "единичен"
Едничко име-тове е твойта идентичност
Една усмивка "+" тазвечершната ти първичност
Един си ти!
"Лепни" си пак усмивка и по пътя на живота твой ти поеми!
;) честит празник на всички празнуващи ;)

© Жеже Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Малко закъснях, но нет-а ми много прекъсваше ...
Предложения
: ??:??