7.05.2006 г., 1:50 ч.

Честит празник на всички празнуващи 

  Поезия
898 0 1
Когато кажеш "ЗДРАСТИ",
когато казваш ЧАО"
Едно е името-едничък сал
Еднин си ти и ти си всичко
Милиони като теб, а ти си коренно различен
Милиони като теб а ти си "единичен"
Едничко име-тове е твойта идентичност
Една усмивка "+" тазвечершната ти първичност
Един си ти!
"Лепни" си пак усмивка и по пътя на живота твой ти поеми!
;) честит празник на всички празнуващи ;)

© Жеже Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Малко закъснях, но нет-а ми много прекъсваше ...
Предложения
: ??:??