3 нояб. 2013 г., 22:10

Честит първи рожден ден 

  Поэзия » Другая
9399 2 1

 

   ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН

 

Днес е първият ти ден рожден,

откакто ни донесе радостта

с живота ти честит, благословен

изпълни нашите сърца.

 

Една година толкова щастлива

ти хиляди усмивки подари

и вече имаш зъбчета красиви

и пленяващи, добри очи.

 

Като звездичка светиш всяка вечер

на скайпа със ръчички ме прегръщаш,

макар и толкова далече,

любовта ти топло ме обгръща.

 

Честита да е първата година

в живота ти по пътя занапред

щастие да бъдеш за мнозина,

да те водят обич и късмет.

© Гинка Любенова Косева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??