ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН
Днес е първият ти ден рожден,
откакто ни донесе радостта
с живота ти честит, благословен
изпълни нашите сърца.
Една година толкова щастлива
ти хиляди усмивки подари
и вече имаш зъбчета красиви
и пленяващи, добри очи.
Като звездичка светиш всяка вечер
на скайпа със ръчички ме прегръщаш,
макар и толкова далече,
любовта ти топло ме обгръща.
Честита да е първата година
в живота ти по пътя занапред
щастие да бъдеш за мнозина,
да те водят обич и късмет.
© Гинка Любенова Косева Всички права запазени