8 июн. 2006 г., 00:43

Честит първороден син... 

  Поэзия
2707 0 4
И ето... сега отново за тебе пиша,
а ти празнуваш в този час.
Роди се твоя син - тъй чакан и желан -
да бъде жив и здрав ти пожелавам
и ти да бъдеш винаги до него.
Да го закриляш и пазиш
да бдиш над него ден и нощ.
Назад не се обръщай вече,
там няма тази красота.
Ти вече имаш си семейство
и аз не ще го разваля!

© Ивет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??