8 янв. 2015 г., 23:05

Честит рожден ден, Любов 

  Поэзия » Любовная
1489 8 3

На рождения ти ден,

приеми този стих от мен

и много бавно прочети,

в живота нека винаги да ти върви!

 

С усмивка всичко посрещни,

а лошото просто отмини,

не позволявай на тъгата,

да размъти ти главата!


Завистта нека да те подминава

и следи около теб да не оставя,

нека слънце винаги да те огрява

и на облаците път до теб да не оставя!


Любов омайна над тебе да кръжи

и всичко лошо тя да задуши,

а аз с усмивка ще се облека

и винаги до тебе ще вървя!


Обичам те, това е всичко,

обичам те, без теб съм нищо,

обичам те и моля запомни,

обичам те, за теб сърцето ми тупти!

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Радвам се, че дарявам усмивка чрез него, както на лицето на човека за когото е писано така и на вас
  • Чиста обич!Поздравявам те!Стопли ми сърцето и душата!Браво за чудния и красив стих! Накара ме да се усмихна!
  • Много хубаво и влюбено пожелание!
Предложения
: ??:??