4 февр. 2009 г., 08:16

Честит рожден ден, мамо! 

  Поэзия
54953 3 13
Мамичко, какво да пожелая
за празника ти – твоя ден рожден?
От тебе още много се нуждая,
съкровище си, маменце, за мен.

Сърцето приеми ми за подарък.
Красиво цвете нека ти е то,
а обичта ми, нека те овардва
като орисница от всяко зло.

Чрез сърчицето-цвете ще ти кажа,
че ти си най-прекрасната жена.
Нищо в този свят за мен не важи
пред майчината твоя топлина.

Признателност от мене, мамо, имаш.
Празник твой, аз всеки ден ще съм.
Когато във душата ти е зима,
ще влизам с топлина и в твоя сън.

Прегръщам те! Обичам те! И нека
усмивка твоя ден да разкраси.
Ти в мен успя да изградиш човека.
Целувките ми, мамо, приеми.


© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??