Нека забравим, поне за днес,
за омраза, пари и груб интерес,
светла дата е, нека да си простим
и с позитивна енергия да се заредим!
И вместо да си джиткаме на смарта -
нека отворим сърцата си за Баба Марта
и, закичено с бяло и червено,
племето ни да е обединено!
© Георги Все права защищены
Така, че...честит ни пролетен месец и нека Силата бъде с нас!🤩