2 янв. 2022 г., 15:27

Честита Нова година 

  Поэзия
465 1 0

 

 

     Живи, здрави до амина!

     Радост,щастие за двамина.

     Нека Господ да ви пази,

     злото да не ви налази.

     Здраве, сила и успехи,

     много обич, нови дрехи.

     Вкусни манджи във тигана,

     всичко лошо на тавана.

     С много стихове, разкази и картини

     новата година да премине.

     Ха, наздраве до година,

     до година, до амина!

© Лидия Кърклисийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??