1 янв. 2014 г., 21:38

Честита нова орешарска година 

  Поэзия » Гражданская
226 0 0

"Честита нова година е била.

Сума нова в банковата сметка да е дошла.

За бедните-малко години,

докато богати строят хотели в планини.

Кинтите да са за нас,

мизерията-за вас.

Тегля за бюджета заем,

ще сте зле, дори да не сте под наем.

Министрите ни добре ще ви сурвакат,

даже майките ви ще си тракат.

Пеевски не е партенка.

Чао от мен, господин седенка!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??