18 сент. 2008 г., 07:58

Честитка за имен ден 

  Поэзия » Другая
4697 1 1

Честит имен ден,
желае ти сърцето в мен.
Какво друго ти желае то -
написано е в това писмо.


Сладурче мое, ти
бъди щастлива до края на своите дни,
живей живота си с кеф,
без да ти пука, че ще изхарчиш някой лев.
Нека в живота ти има успехи,
за да крачиш все в златни доспехи,
а за да има смисъл това,
нека я има любовта.
Да чувстваш в живота топлина
и радостите да идват с лекота.
А за да дариш нещо и на чуждите души,
усмихвай се до уши,
защото тази красива усмивка
действа на всяка душа като промивка.

© Иван Батев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??