9 апр. 2013 г., 09:46

Четиpите лица на жената 

  Поэзия » Юмористическая
572 0 2

          ЧЕТИРИТЕ  ЛИЦА  НА  ЖЕНАТА

 

Аз съм бик разярен!

Ядно с крак земята рия!

Но ще бъда укротен,

щом обвиеш мойта шия!

 

Аз тигрица съм свирепа!

В храста тихо, кротко дебна.

Готова съм да те утрепя,

но се  оказа плячка дребна.

 

Аз  змийско тяло бавно вия,

тайно с твоето ще го вплета.

Трепнеш ли, зъбите си ще впия

и като дракон в миг ще отлетя!

 

Аз овчица съм покорна,

кротко блея и паса трева.

Все те слушам неуморна,

но се питам – докога?

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво много си добра!Оценявам!Поработи вьрху трети куплет!
  • То и две са достатъчни, ама хайде -нека да е твоята!
    Иначе като стих е добро.
Предложения
: ??:??