21 мая 2007 г., 21:08

ЧЕТИРИЛИСТНА ДЕТЕЛИНА 

  Поэзия
503 0 2
                      ЧЕТИРИЛИСТНА   ДЕТЕЛИНА

      НЕ  МОЖАХ ,НЕ МОЖАХ  ДА ТЕ  ОТМИНА
     ЧЕТИРИЛИСТНА,ЧЕТИРИЛИСТНА ДЕТЕЛИНА...
     ЗА  МИГ  ЗАМИСЛЕНО ,БЕГЛО ТЕ ЗЪРНАХ ,
     НАЗАД   ПРЕСТЪПИХ    И    СЕ    ВЪРНАХ.

     ПОСПРЯХ СЕ ДО ТЕБ ,ДЕТЕЛИНКО  МИЛА ,
     ЗНАМ ,ЧЕ  НОСИШ  НЕЖНА ОБИЧ, ВЕДРА СИЛА..
    ПОЕХТЕ    С   РЪКАТА    СИ   НЕЖНО,
    ЧЕ  НОСИШ НА ВСЕКИ ЩАСТИЕ  НАДЕЖДНО !
 

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??