Живееш в своите мечти
мечти от разкази и тонове сътворени -
сътворени от художник тъй велик,
че той разкрива си пред теб
душата и, като никой друг,
разбираш го възпламенен, в гръдта
се надига плам и после стон -
о, как желаеш той нивга
с таз четка от вълшебницата Красота,
картината на съдбата,
музиката на любовта
и вкусът на сладостта
... да не спира, да не спира...
© Диди Все права защищены