8 мая 2008 г., 05:57

четящият слон 

  Поэзия
660 0 7
ако случайно
           срещнете слон
и той не ви каже „здравейте"
не помисляйте
че е ням
днес
        се разминах с един
беше зает
докато пресичаше светофара
четеше си Кафка
                   дъвчейки ментов бонбон

© Лили Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??