17 июн. 2008 г., 13:26

Чичо Гошо на рожден ден 

  Поэзия » Юмористическая
943 0 8

 

Чичо Гошо пазарува

торта с ягоди и крем,

защото ще празнува

днес рождения си ден.

 

Чичо Гошо се прибра

с тортата си у дома

и нарамил две торби -

той едва не се преби.

 

Гостите ще дойдат в три.

Той помете и изтри

прах от пода и килима -

поработи той за трима.

 

Ето, всичко подредил,

пот от челото изтрил

и погледнал как изглежда

с много радост и надежда.

 

Тортата последно грабна -

"Ех, днес няма да отслабна" -

си помисли чичо Гошо,

но в бързината стъпи лошо.

 

Закачи се на бравата.

Тортата разби с главата.

Стаята омаза с крем -

"Ех, че гаден, гаден ден!!!"

© Y. Panda Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??